Vagarstvo

Zašto smo vodeća kompanija industrijskog vagarstva?

Samo najrobusnije industrijske vage visokog kvaliteta mogu da mere u ekstremnim uslovima industrijskog okruženja. Bilo da vaša aplikacija zahteva da merite u mikrogramima ili tonama, vagarske tehnologije od HBM-a koje nudi naša firma omogućavaju pronalaženje rešenja koje odgovara vašim potrebama.

Nudimo sofisticirane i inovativne komponente:
-standardne klasične merne ćelije i platformske merne ćelije
-merne ćelije sa posebnim izvedbama
elektroniku za vage i pojačala sa industrijskim interfejsom
-softver za analizu i vizuelizaciju izmerenih signala

Sertifikati:
-visoko precizne merne ćelije sa nacionalnim i međunarodnim sertifikatima
-većina standardnih mernih ćelija je dostupna i u ATEX95-verziji za različite zone
-zbog međunarodnih priznanja, HBM-ove merne ćelije se brže i lakše koriste: NTEP, GOS, OIML…

Mnogobrojne usluge sa podrškom svetskog lidera u vagarstvu:
-HBM-ova stručnost i ekspertsko znanje su dostupni svuda u svetu, pa tako i kod nas
-nudimo konsalting, instalaciju i puštanje postrojenja u rad
-nudimo obuke i seminare
-usluge baždarenja i kalibracije

Pored širokog asortimana mernih ćelija i vagarske elektronike i softvera, imamo veliki izbor robusnih industrijskih vaga uključujući platformske vage, kolske vage, vage za vaganje posuda i gravimetrijskog merenja nivoa, vage za doziranje i punjenje, kontrolne vage, sekvencijalne (protočne) vage i diskontinualne automatske totalizatore, trakaste dozatore, tračne vage kao i specijalizovane vage pravljenje po narudžbi uz pomoć kojih ćete postići merenja visoke tačnosti i dobiti pouzdane rezultate koje zahteva vaša aplikacija. Ovde možete saznati više o vaganju u prehrambenoj industriji.
Nudimo i širok raspon cena sistema za industrijsko vaganje kako bismo omogućili da kvalitetno merenje bude dostupno svima.

Platformske vage

Platformska vaga

Mogu da mere jako male, ali i velike težine sa visokom preciznošću. Njihov jednostavan dizajn povećava efikasnost prilikom upotrebe, a komplementarni softver dopirnosi ukupnoj produktivnosti.

Kolske vage

Kod kolskih, kamionskih i železničkih vaga prioritet je jednostavnost rukovanja, zbog mnogobrojnih odvaga u toku dana. Robusne su konstrukcije i nude mogućnost brze promene važnih parametara.

Doziranje i punjenje

Vaga za doziranje i punjenje

Gravimetrijsko doziranje i punjenje je princip koji se često koristi zbog tačnijeg odmeravanja. Čest je slučaj da se proizvodi koji se prodaju po zapremini ili komadima odmeravaju po masi.

Kontrolne vage

Kontrolna vaga ili čekvejer je automatski sistem za proveru mase pakovanja koja prolaze kroz proizvodnu liniju. Koriste se na kraju procesa proizvodnje kako bi osigurale da je masa pakovanja u definisanim granicama tolerancije.

Vaganje posuda

Vaganje posuda

Idealno za merenje mase u silosima, tankovima, miserima, itd… Razlog za vaganje može biti: pravljenje određene recepture, određivanje nivoa tečnosti ili zrnastog materijala u posudi, doziranje materijala za prodaju…

Gravimetrijsko merenje

Gravimetrijsko merenje nivoa

Merenje nivoaHBM-ovim komponentama daje najtačnije rezultate, a pritom nema kontakta između senzora i materijala i nema održavanja. Količina materijala u posudi ili silosu se može precizno odrediti u svakom trenutku.

Vrste sistema za vaganje-vagarski sistemi visokog kvaliteta

Postoji mnogo različitih vrsta vaga uključujući mehaničke sisteme za vaganje, digitalne i elektronske sisteme. Uz ove opcije nudimo i veliki raspon cena industrijskih vaga, različite klase tačnosti merenja, različite bazične tipove vaga kao i vage za različite potrebe merenja/vaganja. TRC PRO nudi širok spektar rešenja za industrijska vaganja čime olakšava vašu proizvodnju.
Za pouzdane opcije vaganja TRC PRO nudi elektronske, digitalne vage, vage za merenja malih težina od svetski renomiranog proizvođača merne opreme- HBM-a, kao i japanske vagarske kompanije A&D. Firma HBM koju zastupamo je ogranak globalne firme HBK (Hottinger Brüel & Kjaer) i svetski je lider u proizvodnji merne tehnike već punih 60 godina. Otkrijte široki asortiman proizvoda za komercijalno i industrijsko vaganje prilagođenih vašim potrebama. Prodajemo naše proizvode na teritoriji Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije.