Precizna poljoprivreda

Poljoprivreda: pametni senzori

Kako da pretvorite komponentu u aktivan senzor?

U fokusu nam je poljoprivreda! Proizvođači najnovije opreme stalno unapređuju načine da bi napravili inovativne i poboljšane proizvode. Senzori koji šalju podatke sistemima za monitoring već su u primeni u velikom broju industrijskih sektora.

Ipak, za mnoge aplikacije koje podrazumevaju silu, opterećenje, pritisak ili merenje momenta, otežana je ugradnja standardnog senzora, zbog ograničenosti prostora, kao i zbog cene neophodnih promena na postojećoj strukturi.

Na osnovu višegodišnjeg iskustva u ovom domenu, firma HBK koju zastupamo je razvila alat koji će vam pomoći da pretvorite komponentu u aktivan senzor koristeći merne trake.

Pogledajte našu stranicu sa mernim trakama!

Poljoprivreda: upotreba pametnih sistema.

Nahranite svet!

Ujedinjene nacije procenjuju da će poljoprivrednici morati da proizvedu 60% više hrane nego u 2012. godini da bi nahranili svetsku populaciju od 9,3 milijarde ljudi u 2050. godini.

Precizna poljoprivreda je metod koji će omogućiti zemljoradnicima širom sveta da ispune sve veće zahteve za hranom. Ona koristi pametne tehnologije da bi skupila podatke od značaja iz raznih izvora. Povratne informacije u realnom vremenu prenose podatke o uslovima okruženja da bi se resursi efikasnije koristili.

Doprinos firme HBK je u proizvodnji najnovijih serija senzora pravljenih za vaše potrebe za sve vrste opreme koja se koristi u preciznoj poljoprivredi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *